تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت انتشار: ۱۸:۳۳

ثبت نام دانشجویان متقاضی میهمانی و انتقال

آغاز ثبت نام دانشجویان متقاضی میهمانی و انتقالدر سامانه سجاد/ انجام نقل و انتقال دانشجویان فقط از طریق سامانه‌های انتقال و میهمانی

مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان: همچون سنوات گذشته کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی که متقاضی میهمانی و انتقال (دارای شرایط خاص) هستند می‌تواند از تاریخ یکم تا ۳۱ اردیبهشت ماه با مراجعه به سامانه جامع سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری (سامانه سجاد https://portal.saorg.ir) و با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه مهمانی و انتقال دانشجویان داخل نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

دانشگاه تنها درخواست‌هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد؛ لذا از کلیه متقاضیان میهمانی که مایلند در ترم آتی درخواست انتقال، میهمانی و میهمانی دائم آنان بررسی شود لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.

- پس از اتمام ثبت نام دانشجویان متقاضی تا ۳۱ اردیبهشت ماه، دانشگاه مبدا از اول خردادماه تا ۱۵ تیرماه نسبت به بررسی درخواست‌ها اقدام و از ۱۶ تیرماه تا ۳۱ مرداد ماه دانشگاه های مقصد درخواست‌های موافقت شده توسط دانشگاه مبدا را بررسی می‌نمایند.

- دانشجویان می‌توانند پس از ثبت درخواست و دریافت کد پی‌گیری نتیجه درخواست خود را از طریق سامانه سجاد پی‌گیری نمایند و از مراجعه حضوری به دانشگاه‌ها و سازمان با توجه به شرایط موجود جدا خودداری شود.

نظر شما :